Asociatia de reconstituire si scrima istorica ÔÇť7 SpadeÔÇŁ a fost infiintata din pasiunea pentru HEMA si dorinta de a impartasi aceasta arta martiala cu cat mai multa lume. Misiunea noastra este promovarea valorilor de disciplin─â, echilibru mental ╚Öi bun─âstare fizic─â prin practicarea HEMA. Credem ca prin artele martiale, iti poti ├«mbun─ât─â╚Ťi nu numai abilit─â╚Ťile fizice, ci ╚Öi for╚Ťa mental─â ╚Öi bun─âstarea emo╚Ťional─â.

In acest sens, unul dintre obiectivele asociatiei este sa organizam evenimente pentru practicantii de HEMA si sa incurajam si sustinem menbrii clubului sa participe la evenimente, stagii si competitii de scrima istorica in tara si in strainatate.


Evenimentele noastre

In fiecare trimestru, 7 Swords HEMA Bucuresti organizeaza cupa interna pentru membrii clubului.

De asemenea, asociatia noastra organizeaza si alte evenimente de amploare pentru publicul larg singuri sau impreuna cu asociatii partenere. Daca doriti sa organizam impreuna un eveniment, nu ezitati sa ne contactati.

HEMA events are inherently magical – what else could bring together dozens of people to play with swords for a long weekend? The Siebenb├╝rgen Historischer Schwertkampf 2023 is no exception – the first Romanian HEMA event after the plague was magical in all the right ways.

Borislav krustev – founder of Fechtschule Sofia

Cum gasesc evenimente HEMA?

Recomandam sa folositi acest centralizator de evenimente de HEMA ca sa gasiti evenimente la care puteti participa. Este o modalitate excelenta de a cunoaste oameni noi ce impartasesc aceeasi pasiune si de a va evalua nivelul impotriva unor luptatori necunoscuti. Este un calendar foarte bine realizat si actualizat in permanenta. Un concediu cu spade sau sabii este modul ideal de a petrece un weekend prelungit!

Daca nu sunteti convinsi, puteti gasi mai multe motive in articolul nostru de blog despre participarea la evenimente HEMA.