Bine ați venit la clubul nostru de HEMA din Bucuresti!

Suntem o comunitate de entuziaști ai scrimei istorice ce practică Arte Marțiale Istorice Europene (HEMA) în România. In cadrul 7 Swords oferim un mediu sigur și primitor pentru persoanele ce doresc să învețe să lupte cu spada sau sabia dupa traditiile istorice europene și să ia parte la o activitate noua si provocatoare.

Asociatia de reconstituire si scrima istorica “7 Spade” a fost infiintata in ianuarie 2023 de cei 7 membri fondatori din pasiunea pentru HEMA si dorinta de a impartasi aceasta arta martiala cu cat mai multa lume. Misiunea noastra este promovarea valorilor de disciplină, echilibru mental și bunăstare fizică prin practicarea HEMA. Credem ca prin artele martiale, iti poti îmbunătăți nu numai abilitățile fizice, ci și forța mentală și bunăstarea emoțională.

Astfel am infiintat clubul nostru de HEMA in Bucuresti si oferim cursuri de scrima istorica cu spada si sabie. Instructorii noștri sunt experimentați, cu vechime in HEMA dar si in alte sporturi sau arte martiale și au o pasiune pentru coaching și împărtășirea cunoștințelor. Cei ce se alatură clubului nostru se vor simți întotdeauna bineveniți și se vor bucura de o atmosferă prietenoasă și camaraderie în timp ce își dezvoltă abilitățile.


Echipa noastra

Fiecare din noi pune o bucatica din sine in 7 Swords si lucrand impreuna aducem viziunea si obiectivele asociatiei la viata.

Suntem pasionați de HEMA, in special lupta cu spada și sabie și împărtășim cu drag cunoștințele cursanților noștri pentru a-i ajuta să-și crească abilitățile și să își atingă potențialul.


Indiferent dacă sunteți începător sau practicant experimentat, comunitatea noastra de HEMA din Bucuresti așteaptă cu drag toate nivelurile de competență sau de pregatire fizica. Oferim atât sesiuni de instruire individuale, cât și în grup, precum și workshop-uri și evenimente regulate pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă conectați cu alți entuziaști ai acestei arte martiale.

Abia așteptăm să vă cunoaștem și să vă ajutăm să vă descoperiți războinicul interior!


La clubul de scrima istorica 7 Swords vei gasi nu doar un loc unde sa inveti sa te lupti cu spada sau cu sabia, ci o comunitate de oameni pasionati si prietenosi, ce se antreneaza impreuna, se motiveaza si se sustin reciproc, in sala si in afara ei.

Afla ce spun studentii despre clubul nostru de HEMA din Bucuresti