La clubul de scrima istorica 7 Swords vei gasi nu doar un loc unde sa inveti sa te lupti cu spada sau cu sabia, ci o comunitate de oameni pasionati si prietenosi, ce se antreneaza impreuna, se motiveaza si se sustin reciproc, in sala si in afara ei. Afla ce spun studentii despre clubul nostru de HEMA din Bucuresti.


“instructorii sunt foarte buni si antrenamentele sunt facute profesionist, bine structurat si dupa o programa clara. Recomand cu caldura daca va intereseaza sa practicati HEMA in Romania”

— Adrian M, Practic HEMA din 2017

“Dacă vrei să descoperi și să deprinzi priceperi noi și dacă vrei să vezi cum e lupta cu o spadă pentru două mâini (longsword), vino să ne cunoști! Vei întâlni oameni minunați, pasionați de ceea ce fac și foarte răbdători cu începătorii.”

— Clara I, Practic HEMA din 2021

“aveți multe de învățat de la profesorii noștri minunați și multe de învățat de la toată lumea. Fiecare persoană pune un pic din ea însăși în acest sport și poți prinde ceva nou la fiecare sesiune. Locație excelentă, aproape de inima orașului și un loc minunat pentru a te antrena, a învăța lucruri noi și a-ți perfecționa abilitățile.”

— Iulian R, Practic HEMA din 2021

“Un club cu oameni faini si pasionati de sport, cu destule echipamente ca sa poti simti cu adevarat sportul. Cel mai tare sentiment e atunci cand, dupa ce ai pus echipamentul pe tine (masca de scrima, manusi, jacheta/gambeson), incepi sa te lupti cu adversarul tau. Adrenalina si entuziasmul care apare reprezinta un sentiment unic, cel putin pentru mine..”

— Eduard M, Practic HEMA din 2023

“Cei mai buni instructori pe care ii știu. Iar organizarea de la ComicCon 2023 a fost super. Sper sa revin cat mai repede la antrenament pentru că oamenii nu doar se bat intre ei, dar sunt o comunitate grozavă, si pentru geek, nerds sau persoane active.”

— Rares O, Practic HEMA din 2019

Te-am facut curios? Fa-ne o vizita sau…