Scopul asocia╚Ťiei “7 Spade”

Este s─â oferim accesul persoanelor interesate de istorie ╚Öi arte mar╚Ťiale istorice europene ╚Öi s─â le furniz─âm diverse programe, evenimente ╚Öi informa╚Ťii relevante in acest domeniu. Incurajam participarea activ─â la conservarea si perpetuarea tradi╚Ťiilor martiale, promovam un stil de viata sanatos prin activitate fizic─â regulata si disciplina mentala.

Fă mișcare într-un mod inedit

Spada lung─â – Longsword

Invata lupta cu spada lunga, sau longsword dupa traditia scolii germane Liechtenauer. Este cea mai populara disciplina HEMA si una din cele mai usor de invatat.

Sabie – Saber

Este o arma versatila si puternica cu un stil de lupta intens si solicitant dar foarte satisfacator si distractiv. Multe din principiile de manuit sabia se aplica si in lupta cu alte arme.

Coaching pentru competi╚Ťii

Prin programul personalizat de antrenament pentru competitii vom descoperi punctele tale forte si ce slabiciuni ai incat sa poti sa ai succes in lupte tinand cont de ele.

Activit─â╚Ťile noastre se concentreaz─â ├«n principal pe studiul ╚Öi practicarea artelor mar╚Ťiale istorice europene (HEMA), inclusiv instruirea teoretic─â ╚Öi antrenamente fizice ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â maxim─â, at├ót cu arme (spada, sabia) c├ót ╚Öi f─âr─â (lupta corp la corp). In acest sens, oferim cursuri de HEMA de grup, dar si sesiuni individuale de antrenament in cadrul 7 Swords HEMA Bucuresti. Locatia clubului de HEMA 7 Swords este in centrul Bucurestiului, la 5 min de mers pe jos de Piata Victoriei.

Descoper─â lupta cu sabia sau spada cu unul dintre pachetele de membru


Poti opta si pentru plata per sedinta de antrenament. De asemenea, putem oferi reduceri in anumite circumstante.


Fă-ne o vizită la sala noastră de HEMA din București

Avem antrenamente in fiecare miercuri (de la ora 20:00) si duminca (de la ora 10:00). Nu ezita s─â ne contactezi dac─â ai ├«ntreb─âri sau dore╚Öti s─â te ├«nscrii la cursuri. Haide s─â ├«nv─â╚Ť─âm ├«mpreun─â HEMA!